Om Byens Boligadvokat.dk

Byens Boligadvokat er et advokatfirma med speciale i fast ejendom, som beskæftiger sig med jura og bolighandler i hele Danmark. Vi er en underafdeling til Advokatfirmaet Kryger som er lokalkendt advokatkontor beliggende i Esbjerg. På Byensboligadvokat.dk giver vi dig en god pris på boligrådgivning  i Kolding, Esbjerg – hele landet. Vi kan vejlede dig omkring hele bolighandlen lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse.

  • Hos Byensboligadvokat får du kompetent rådgivning
  • Vi sikre dig den bedste boligadvokat målt på kvalitet og pris
  • Vi er medlem af Advokatsamfundet og Danske Procedureadvokater

 

Boligadvokat med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket sikre dig en professionel proces, hvor vi kan rådføre dig på alle aspekter inden for bolighandel. Vi varetager rådgivning på områder lige fra forhandling af den oprindelige købspris, købsaftale, tilstandsrapport, advokatforhold, skødeskrivning samt tinglysning af skødet efterfølgende og ikke mindst ejerskifteforsikring samt refusionsopgørelser.

Din fordel som boligkøber

Med mange års erfaring er vi i stand til at rådføre dig i hele processen omkring din bolighandel, lige fra forhandling af købspris, hvor der kan være en del at spare, samt købsaftale, advokatforbehold, tilstandsrapport, skødeskrivning, tinglysning af skødet, ejerskifteforsikring samt en refusionsopgørelse. Kort sagt er

Husk advokatforbeholdet i købsaftalen

Husk advokatforbeholdet i købsaftalen, så kan du trygt underskrive købsaftalen og lade Byens Boligadvoakt gennemgå købsaftalen bagefter.

Læs mere her