Boligadvokat Odense

Skal du bruge en Boligadvokat i Odense?

Byensboligadvokat er din faste sparringspartner når det drejer sig om købt af fast ejendom. Med mange års erfaring er vi i stand til at rådføre dig i hele processen omkring din bolighandel, lige fra forhandling af købspris, hvor der kan være en del at spare, samt købsaftale, advokatforbehold, tilstandsrapport, skødeskrivning, tinglysning af skødet, ejerskifteforsikring samt en refusionsopgørelse. Kort sagt er vi klar til at hjælpe dig igennem hele processen, så du kommer trygt på plads i dit nye hjem.

Boligadvokat Odense

Din boligadvokat i Odense

Vi arbejder i hele landet, og derfor er Odense også en af de byer hvor vi huserer. Vi er klar til at hjælpe dig med at købe fast ejendom i Odense, men også hvis du står overfor beslutningen om at flytte fra Odense, så kan vi med garanti hjælpe dig til den helt rigtige løsning for dig. Hos din boligadvokat Odense får du en fast lav pris på hele processen, og du kan nemt overskue hele tilbuddet. Vi garanterer altså at du ikke får ubehagelige overraskelser midtvejs i processen.

Måske har du allerede boligen på plads, og mangler kun hjælp til skødeskrivning? Denne proces varetager vi også gerne for dig. Du kan læse mere om dette på vores side omhandlende skødeskrivning.

Ring til os på telefon +45 50 600 600 for at få en uforpligtende snak om dit næste boligeventyr.


bulletpoint boligadvokat i OdenseKundetilfredshedsgaranti 
Du betaler kun for vores service hvis du synes at den har været tilfredsstillende – Ganske simpelt.
Pil nummer to - boligadvokat i OdenseIngen handel – intet salær
Hvis din bolighandel mod forventning ikke gennemføres, så betaler du intet salær for vores rådgivning uanset årsag.
Bulletpoint ikon - boligadvokat24 timers fleksibilitet
Står du overfor en hurtig beslutning, så kan vores boligadvokat gennemgå aftalen indenfor blot 24 timer.
spar tid og penge med en boligadvokatSpar penge, tid og få en god bolighandel i hus.
Vi leverer en god service, og du bliver rådført på bedste vis igennem hele processen


 Prisbillig boligadvokat Odense

Som landsdækkende boligadvokat har vi en bred erfaring inden for køb- og salg af fast ejendom, hvilket sikrer dig kompetent service, men også på et prisniveau hvor alle kan følge med. Vi har nogle fordelagtige priser på boligrådgivning, hvilket gør os til et solidt valg af boligadvokat uanset hvad dine ønsker er. Som nævnt så har vi tilfredshedsgaranti, hvilket sikrer dig en god service eller alle pengene retur.

Kom i kontakt med os